• Fysiotherapeut Voorburg

  Met kracht – Emiel Boeren
  Fysiotherapeut @ Knetemann Quality Fitness Voorburg

  Emiel is onze inhouse fysiotherapeut. Met zijn eigen therapieruimte en de beschikking over alle middelen van onze gym helpt Emiel zijn cliënten. Wie is Emiel en wat kan hij voor je betekenen? Wij hebben het even voor je opgeschreven.

  Een frisse kerel, verzorgd en een sterk lichaam; wanneer je Emiel ziet is dat het eerste wat je denkt. Ga het gesprek met ‘m aan over zijn werk en je ziet een gepassioneerde professional die echt weet waar hij het over heeft. Het totaalplaatje geeft vertrouwen en dat is heel belangrijk.

  Wij zijn uiteraard heel blij met de komst van Emiel want als fysiotherapeut voegt hij echt iets toe aan onze gym. Emiel is een jonge professional met mooie ervaringen in zijn vakgebied. Met zijn therapie kiest hij voor een zeer doelgerichte aanpak voor jouw persoonlijke situatie. Met intensieve krachttraining en een hands-on benadering helpt hij zijn cliënten te herstellen.

  Emiel Boeren is jouw fysiotherapeut bij Knetemann Quality Fitness Voorburg. Zijn cliënten worden keurig ontvangen aan onze koffiebar en maken bij de therapie gebruik van de apparatuur in onze gym. Emiel is er uiteraard ook voor onze leden. Ga gerust met hem in gesprek wanneer je een blessure hebt of pijnklachten. Hij is er voor jou.

  Wij doen waar we goed in zijn en met de diensten van Emiel, onze inhouse fysiotherapeut, zijn wij nog beter geworden. Daar zijn wij best trots op want goed zijn in wat wij doen is waar wij voor staan.

  Het team @ Knetemann Quality Fitness Voorburg

  Kom je lekker trainen of heb je professionele hulp van Emiel nodig? Je bent van harte welkom! Emiel bereik je op 06-83977083 of info@fortevoorburg.nl