Forte Fysiotherapie

 

Op zoek naar een laagdrempelige praktijk waar iedereen welkom is? Kom dan langs bij Forte Fysiotherapie!

Wij vinden het belangrijk dat jij volgens de laatste (wetenschappelijke) kennis behandeld wordt. Door persoonlijke aandacht te combineren met resultaatgerichte behandelingen gaan wij met jou aan de slag om zo optimaal mogelijk te werken aan je herstel.
Forte Fysiotherapie onderscheidt zich van andere praktijken door het groot assortiment oefenmateriaal wat aanwezig is in Knetemann Quality Fitness. Mede hierdoor kan er altijd een behandelprogramma worden opgesteld wat bij jou past!

Bij Forte Fysiotherapie kan je terecht voor sportgerelateerde klachten, maar ook voor klachten aan de arm, nek en schouder die ontstaan door werkgerelateerde activiteiten. Daarnaast hebben wij ook ervaring met het behandelen van lage rugklachten. De fysiotherapeut zal altijd eerst samen met jou kijken wat er voorafgaand aan de klachten gebeurd is, en welke factoren er van invloed zijn op jouw herstel.

Afspraak maken? Doordeweeks zijn we de hele dag open. Liever ’s avonds of in het weekend een afspraak? Dat kan ook! Neem contact met ons op:

telefonisch: 06-83977083
via de mail: info@fortevoorburg.nl