Welkom bij Knetemann Quality Fitness!

De naam zegt het al, wij staan voor kwaliteit.

Onze entree, de receptie met de sportcorner, de sportzalen, aerobicszalen, het zwembad met sauna en Turks stoombad, de zonnebank,collageenbank en de kleedkamers, alles is ingericht met moderne en eersteklas materialen.

In de sportzalen kunt u gebruik maken van een ruim assortiment aan apparaten van de merken TechnoGym en Life Fitness. Beiden zijn wereldleider in het ontwerpen van fitnessapparatuur.

Onze sportzalen zijn uitgerust met krachttrainingstoestellen uit de unieke lijn van Pure Strength en fitness toestellen van de Selection line, het top segment van de fitness/kracht- en cardio apparatuur alsmede Life Fitness.

Er zijn voortdurend vakkundige trainers aanwezig die u kunnen begeleiden en uw vragen kunnen beantwoorden over uw training, doel en voeding.

De aerobics zalen zijn voorzien van een professionele geluidsinstallatie en een lichtshow. In het rooster wordt aangegeven welke lessen wij aanbieden.

Tevens beschikken wij over de modernste zonnebanken van Ergoline. In Zoetermeer hebben wij ook de collageenbank van Ergo line.

De gescheiden kleedkamers zijn ruim, modern en elk voorzien van lockers en doucheruimtes.

In Voorburg hebben wij 25 cardio apparaten die zijn voorzien van een tv en radio.

In Zoetermeer zijn er meer dan 70 cardio apparaten die naast tv en radio ook zijn voorzien van internet en aansluitingen voor je telefoon of i-pad. Bovendien is deze cardio apparatuur voorzien van diverse trainingsprogramma’s en spelletjes.

U kunt een vrijblijvende proefles bij ons volgen. Hiervoor betaalt u € 15,00. Als u besluit om lid te worden ontvangt u deze bij inschrijving retour.
Deze maatregel hebben wij genomen omdat er dagelijks soms meer dan 40 mensen gratis een proefles willen volgen om gewoon een keertje gratis te trainen of te zwemmen.

Onze trainers gaan graag met u aan de slag. Als u aangeeft wat u met uw training wilt bereiken, dan kunt u gebruik maken van een door de trainer samengesteld trainingsschema.

Onze moderne fitnesscentra beschikken over een receptie met gezellige sportcorner met WiFi en tv, waar u gezellig wat kunt drinken, een praatje maken of uitrusten na uw training.

ALS JE VOOR KWALITEIT KIEST, GA JE NAAR KNETEMANN!!! GEWOON DE BESTE!